De 4 steps til jeres nye køkken

Et skræddersyet køkken hos os er hverken bøvlet eller dyrt. Vi hjælper hele vejen igennem, gør beslutningsprocessen overkommelig og skræddersyer dit køkken til en attraktiv pris.

1. Kontakt

Kontakten kan starte ved, at i booker et møde, udfylder vores uforpligtende tilbudsforespørgsel, sender en mail til Heimwood@heimwood.dk eller giver os et kald på 61313100.

Vi vil altid gerne hjælpe med, at tegne og inspirere samt matche jeres tidsplan. Send os tegninger, inspirationsbilleder etc. Så kan vi ramme jeres behov og drømme.

Kontakt
HeimWood kontakt
2

2. Designmøde og tilbud

Vi tilbyder altid alle kunder et designmøde med en dygtig køkkendesigner. Mødet kan foregå online, på vores kontor eller i hjemmet.

Til designmødet tegner vi sammen jeres køkken, snakker om ønsker og behov og i får information om de forskellige materialevalg.

Kort efter mødet, vil i modtage et udspecificeret tilbud med en pris og en tegning af jeres køkken. I dette tilbud står der også den forventede leveringstid. Tilbuddet og mødet er ganske uforpligtende.

Book et designmøde

3. Bestilling og kontrolopmåling

Når tilbuddet er kigget igennem og godkendt kommer vi på besøg til kontrolopmåling. Dette gør vi for, at køkkenet bliver tilpasset på centimeteren til det enkelte rum.

Efter vores kontrolopmåling, sætter vi produktionen af køkkenet igang. Tilblivelsen af køkkenet sker i Østrig, af dygtige snedkere. Køkkenet produceres af Europæisk FSC certificeret træ.

Kontakt
Snedker produktion
Snedker

4. Levering og montering

Produktionstiden på vores køkkener er 6-10 uger afhængig af model og overfladebehandling. Produktionen sættes i gang når tilbuddet godkendes.

Vores dygtige montører skal herefter bruge cirka 5 dage til, at montere og tilpasse jeres nye køkken. Når køkkenet står, vil der blive målt op til bordpladen. Dette sker først når køkkenet er monteret, og står som det skal, da det er vigtigt at bordpladen passer perfekt.

Vi har samarbejdspartnere, der kan stå for alt fra nedrivning af eksisterende køkken til installation af el og vvs arbejde.

Book et designmøde

@HeimWood