Snedkerkøkken

Snedkerkøkken med fokus på kvalitet, funktionalitet og design 

Køkkenet er husets hjerte, et sted hvor mange gode timer bliver brugt og et sted der bringer mennesker sammen. Det er nogle af de ting som vi altid har med i vores overvejelser, når vi hjælper vores kunder med at skabe deres køkkendrøm. 

Snedkerkøkkener skaber sjæl og varme, samtidig med at det har individuelle krav til funktionaliteter og formål. 

Vores definition på et snedkerkøkken er et smukt køkken, som tager udgangspunkt i kvalitetstræ. De fleste vælger egetræ eller ask, men mulighederne er mange. 

Vores køkkener bliver håndlavet af dygtige snedkere fra Østrig, som har mange års stolt tradition omkring træhåndværk og snedkerering.

Køkkendesignet skabes ud fra dine ønsker, og med hjælp og sparring fra vores køkkendesigner. Du er selv med til at skræddersy materialer, indretning og udtryk.

Book designmøde

Designvalg i dit snedkerkøkken

Indretning af køkkenet: Med udgangspunkt i hjemmet, plantegningen og køkkenets funktioner indretter vi og skaber hvis sammen den bedste køkkenløsning for det enkelte hjems behov. 

Sokkel: Farven og placeringen af køkkenets sokkel har en stor betydning for det samlede udtryk. Placeringen kan være tilbagetrukket, i niveau med korpus. Vores sokkel er som standard 14,2 cm høj. 

Skuffer: Alle vores skuffer kommer som standard i 13 mm massivt træ og er fingertappede for den bedste holdbarhed og det flotteste udtryk. Bredden starter fra 40 cm og designet kan være med enten 2 skuffer og en inderskuffe eller 3 skuffer i et korpus. 

Design: Til vores designmøder sidder vi sammen og designer dit drømmekøkken. Det er alt fra det visuelle udtryk til de indvendige funktioner. Samtidig tegner vi på en skærm, så vi sammen kan prøve de forskellige kombinationer af.

Fronter: Fronterne er med til at skabe køkkenets identitet. Vi har glatte fronter og shaker fronter, som kan komme i finér eller en malet farve, der matcher bolig og behov.

Finér eller malet: Vi har forskellige fronter på vores kontor, i både finér og malede. Shaker, simply og forrammekøkkener kan males i den ønskede farve for et frisk eller stilrent look. Vores finerede fronter skaber mere varme til dit snedkerkøkken. 

Greb: Vi samarbejder med b.la. Buster and Punch og andre grebsproducenter. Men der er frit valg, og alle greb kan matche vores snedkerkøkkener. 

Bordplade: Bordpladen gør enormt meget for køkkenets samlede udtryk, men der skal også tænkes funktionalitet og behov ind her. Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende producenter af b.la. marmor, stål, linoleum og quartzite bordplader. 

Vask og Armatur: Funktionalitet og udtryk skal forenes når der vælges vaske og armatur. Stål, messing og porcelænsvaske er noget af det mest sete inden for vaske. Når det kommer til køkkenarmature, har Quooker vundet manges hjerte da de kombinerer funktionalitet og design, hvorfor vi har et samarbejde med netop dem.

Hårde hvidevarer: Funktion og æstetik skal gå op i en højere enhed, når der vælges hårde hvidevarer. Vi samarbejder med b.la Bora, Witt, Miele og Liebherr. Det betyder, at man som kunde ved HeimWood kan få alt fra vinkøleskabe, til traditionelle komfurer eller induktionsplade med integreret emfang.

Levetid på et snedkerkøkken

En af grundene til, at snedkerkøkkener er en god investering er den høje kvalitet. Med træ af høj kvalitet, godt håndværk og et gennemarbejdet design får man et køkken, der kan klare rigtig meget og holder i rigtig mange år. Vores snedkere har mange års erfaring med at producere og skabe køkkener, skabe og møbler, som kan tåle hverdagens must. Det er massive skuffer, 19mm korpusser og markedets mest slidstærke hængsler og skinner som gør vores snedkerkøkkener så utroligt holdbare. 

Ovenstående kombineret med et tidløst og smukt design betyder, at du kan have dit snedkerkøkken i rigtig mange år.

Book designmøde

Få inspiration til Snedkerkøkkener

Vi designer og udvikler altid tidsløse køkkendesigns som man kan bruge i rigtig mange år. Der er tænkt over detaljen og kvaliteten er i top, når du bestiller et HeimWood snedkerkøkken.

Man kan frit kombinere ovenstående køkkendesigns, således at det matcher drømmekøkkenet. Dette gælder både farver, designs og bordplader. Hvor f.eks. køkkenøen og højskabene kan give et lækkert spil og udtryk i køkkenområdet.

Vores designs består på nuværende tidspunkt af:

Få inspiration til det snedkerkøkken som passer ind i dit hjem 

Snedkerkøkken til lejlighed
Dybde, bredde og højde kan altid tilpasses så det passer ind i lejligheder. Vores køkkener kommer i færdigsamlet, og det er derfor ikke en udfordring at få køkkenelementerne op af trapper. Til gengæld vil det i nogle tilfælde kræve en krav, at få køkkenets bordplade ind i en lejlighed.

Snedkerkøkken til hus
Vores køkkener kan matche ethvert hus, både design og funktionsmæssigt. Hvis huset har ekstra lofthøjde, kan der bestilles højskabe med ekstra højde. Hvis huset er af ældre dato, har skæve gulve eller vægge kan vi altid tilpasse køkkenet under opmålingen. Derfor kommer bordplade leverandøren også altid ud efter køkkenet er monteret og laver opmålingen så vi er sikre på at det passer på millimeteren.

Snedkerkøkken til børnefamilie
Vores køkkener er i højeste kvalitet og kan derfor tåle dagligdagens must. Hvis man vælger en lakering af køkkenet, vil man let kunne tørre af med en fugtig klud. Det samme gælder bordplade, her kan man også finde bordplader der er nemme i vedligeholdelse og som kan tåle at blive spildt, eller tegnet på.

Snedkerkøkken til gastro kokken
Funktioner, brug og features er vigtigt når den ambitiøse kok kommer i køkkenet. Vores snedkerkøkkener kan indrettes efter ønske, og til vores designmøder vil gennemgå køkkenets behov og vigtige funktioner. Vi har samarbejder med nogen af de førenden inden for hårde hvidevarer, som kan levere produkter med funktioner til professionelt brug.

Snedkerkøkken med fokus på funktioner
Skal dit køkken opfylde særlige behov, hjælper vi dig gerne til de at få opfyldt disse behov. Kvaliteten og designet, gør vores køkkenelementer taknemmelig over for standardprodukter fra f.eks. Quooker, Hårde hvidevarer og vaske.

Varmt eller koldt udtryk
Skal dit snedkerkøkken matcher resten af rummets udtryk? Så hjælper vi dig til, at finde det rigtige udtryk, finer eller farve. På vores kontor kan du sammensætte både køkkenets farve/finer, bordplade og maling. Det er en god måde, at skabe et samlet look for ikke kun køkkenet, men hele rummet.

Hvad koster et snedkerkøkken

Prisen afhænger selvfølgelig af køkkenets størrelse. Men vi lavet et side, med priseksempler på snedkerkøkkener. Her kan du se priseksempler på vores Finger Joint, Shaker, Forramme og Simply køkkener. 

Et sted der kan gør stort udslag i køkkenets samlede pris, er ved bordpladen. Her har vi alternativer i alle prisgrupper, som matcher ethvert behov, udtryk og prispunkt. 

Vi har lavet en funktion, hvor du kan bestille et uforpligtende tilbud på snedkerkøkken. Her kan du sammensætte med køkkenmodel, bordplade, elementer etc. og få et helt uforpligtende tilbud på hvad et snedkerkøkken til din bolig cirka vil koste.

Book designmøde

Vi leverer snedkerkøkken i København og omegn

Vores kontor ligger på Frederiksberg, på en sidegade med gode parkeringsmuligheder. Vores kunder har derfor rig mulighed for, at komme forbi kontoret i både offentlig transport og med bil.

Kontorets beliggenhed betyder, at vi primært leverer snedkerkøkkener i København, Nordsjælland samt midt- og vestsjælland.

Vores snedkerkøkkener kan tilpasses, og både mål og design matcher alt fra Københavner Lejligheden til murermestervillaen.

Book designmøde

Snedkerkøkken i eg, røget eg eller Ask 

Vores snedkerkøkkener kan vælges i mange forskellige typer, nedenfor kan du læse om mulighederne ift. design og overflade valg. 

Finger Tappet køkken:
Et snedkerkøkken i eg, røget eg, ask eller noget helt tredje. Det er massive træskuffer, med fineret korpus. Under vores materialevalg, kan du se mulighederne ift. Fingertappede køkkener. Køkkenet kan leveret ubehandlet, lakeret, olieret eller hvidolieret. 

Shaker køkken:
Shaker køkkenerne leveres oftest i en malet, folieret eller sprøjtelakeret udgave. Farve mulighederne er mange, da du kan vælge frit i blandt Jotuns farver.  Det er også muligt, at finere Shaker låger, men det er ikke noget vi ser ofte da folk da vælger Finger Joint køkkenet.

Forrammekøkken:
Et stilrent og enkelt udtryk der passer til de fleste hjem. Forramme køkkenet er et snedkerkøkken, som kan leveret i stort set alle regnbuens farver. Hvis man ønsker et mere klassisk udtryk, kan man vælge at håndmale køkkenet. Det giver pensel støjendes lækre finish, og et klassisk eksklusivt udtryk. For et mere minimalistisk udtryk, kan man vælge at sprøjtelakere køkkenet. Det bliver mere stramt i udtrykket, men stadig et super lækkert udtryk. 

Simply køkken:
Vores Simply køkken er slet ikke så simpelt. Udtrykket er stilrent, men du får stadig de massive fingertappede skuffer bag ved fronten. Køkkenet kommer i enten finerede, lakerede eller folierede fronter.

Book et designmøde, så sætter vi tid af til at hjælpe dig igang med køkken designprocessen.

Stolt Køkken snedker fra Østrig til Danmark 

Vores køkkener produceres af dygtige og erfarne snedkere med med savsmuld i både gener og årer. I Østrig er der stolt tradition omkring træhåndværk, og vores køkkener produceres derfor i hånden af fagligt stolte snedkere. 

I Østrig er kvaliteten på både træet, og håndværker i top. Det gælder fra alt fra bjælkehytter og møbler, til deres køkkener og garderober. Derfor er vi stolte af, at have Østrigsk producerede køkkener. Det er ikke en maskin produktion, det er stadig det gode gedigne snedker arbejde der skaber vores smukke kvalitetskøkkener. 

Book designmøde

Køkken inspiration