Materialevalg

Hos HeimWood har du mange muligheder for at kombinere forskellige design, farver og materialer for at skabe dit eget unikke køkken. På denne side kan du få et overblik over de materialer, du har mulighed for at vælge imellem. Beslutningerne kan være mange, derfor foreslår vi også, at I kommer forbi til et designmøde, så vi kan hjælpe jer igennem processen.

Design

Fingertappet

Shaker

Forramme

Overfladebehandling

Mange af vores kunder vælger en overfladebehandling fra Rubio Monocoat. Vi tilbyder 40 forskellige farver og her tilføjes 15% til elementprisen. Med Rubio Monocoat behøves træet kun overfladebehandles én gang og olien fremhæver ikke kun træets naturlige skønhed, men sikrer også et godt indeklima med 0% VOC afgivelse fra materialet.

Farver

Du har også mulighed for at få dit køkken malet. Vores dygtige maler benytter Jotun’s smukke farver til at håndmale vores køkkener. Håndmaling er et flot valg, da det fremhæver træets naturlige struktur, hvilket tilfører køkkenet et unikt visuelt element. Du har fuld frihed til at vælge blandt et bredt udvalg af farver fra Jotun.

Samarbejdspartnere

Vi er stolte af at præsentere følgende samarbejdspartnere. Ønsker du at samarbejde med os? Så skriv en mail på heimwood@heimwood.dk.