De 4 steps til jeres nye køkken

Et skræddersyet køkken hos os er hverken dyrt eller besværligt. Vi gør beslutningsprocessen overkommelig og skræddersyer dit køkken til en attraktiv pris.

1. Kontakt

Vi står altid klar til at rådgive, tegne og foreslå løsninger, der passer til netop jeres behov og drømme. Book et møde, modtag et tilbud, send en mail på heimwood@heimwood.dk eller giv os et kald på 61313100.

2. Designmøde og tilbud

Vi tilbyder altid et gratis designmøde med en dygtig køkkendesigner. Mødet kan foregå online, på vores kontor eller i hjemmet.

Til designmødet tegner vi sammen jeres køkken, snakker om ønsker og behov og I får information om de forskellige materialevalg.

Kort efter mødet vil I modtage et udspecificeret tilbud med en pris, forventet leveringstid, samt tegning af jeres køkken. Tilbuddet og mødet er gratis og uforpligtende.

Book et designmøde

3. Bestilling og kontrolopmåling

Når tilbuddet er kigget igennem og godkendt kommer vi på besøg til kontrolopmåling. Dette gør vi for at sikre, at køkkenet bliver tilpasset på centimeteren til det enkelte rum. Efter vores kontrolopmåling, sætter vi produktionen af køkkenet igang.

4. Levering og montering

Produktionstiden på vores køkkener er 4-10 uger afhængig af model og overfladebehandling.

Tiden vi skal bruge på at montere jeres nye køkken afhænger af, hvor snedkereret køkkenet er, samt hvor mange processer og tilpasninger, der skal laves i opsætningen. Når køkkenet står, vil der blive målt op til bordpladen. Dette sker først når køkkenet er monteret, da det er vigtigt at bordpladen passer perfekt.

Vi har samarbejdspartnere, der kan stå for alt fra nedrivning af eksisterende køkken til installation af el og vvs arbejde.

Følg os her