Om os

Kvalitet, pris, simpelt

I HeimWood opererer vi ud fra tre kriterier:

Er kvaliteten af højeste standard, er vi bedst til prisen og kan det gøres simplere?

Kvalitet
For os er kvalitet at udvælge markedets bedste leverandører, der kan levere den højeste standard. Hver gang. Det gælder alt fra massive skuffer, finerede plader og olier til logistikpartnere, softwareløsninger og montører.

Pris
Vi har fjernet alle overflødige mellemled og processer, der ikke skaber værdi for kunden. Det betyder, at vi køber ind til de bedste priser. Vores ambition er, at du ikke kan få en bedre pris for tilsvarende kvalitet.

Simpelt
At gøre det hele simplere er på mange måder fundamentet, der gør det muligt at sikre højeste kvalitet til laveste pris. Målet med at gøre processen simpel, er også at sikre den bedst mulige oplevelse for kunder og medarbejdere. Eksempelvis tegner vi alt digitalt, således at det kan gå direkte i CNC maskinen uden mulighed for menneskelige fejl. Vi er på konstant udkig efter at eliminere muligheden for fejl til gavn for kunder og medarbejdere, hvilket er en proces der aldrig stopper.

For vores medarbejdere og deres kompetencer betyder simpelt, at vi kun har de kritiske kompetencer ansat. Resten samarbejder vi med branchens bedste om. De sikrer også, at vi kan omstille os hurtigt, når nye muligheder opstår.

Vores udvælgelseskriterier for leverandører er:

1. Branchens førende på kvalitet

2. Udsigt til at være førende i fremtiden

3. Digitalt samarbejde fra ende til anden

4. Relevante objektive kriterier (som FSC certificeret træ, VOC fri olie etc.)

5. Baseret i EU

6. At vi kan handle og kommunikere direkte

HeimWood

Strandvejen 18
2100 København Ø

Vi holder åbent efter aftale.

Telefon:
61313100

Email:
heimwood@heimwood.dk