Oscar Klindt

Snedker, montør & produktion

Oscar er bygningssnedker og har været med os i HeimWood helt fra starten. Han er professionel, dedikeret og leverer et centralt arbejde, når han via vores digitale tegneprogram, bygger køkkener som kan sættes direkte i CNC-maskinen på fabrikken. Hans omhyggelige tilgang og sans for detaljer sikrer, at hvert element passer perfekt ind i helheden. Mange af vores kunder vil også møde Oscar, når de skal have monteret deres nye køkken.

Nicoline Galskov

Salg & design

Nicoline er ikke bare en del af vores virksomhed, hun er hjertet og hjernen bag vores køkkener. Sammen med hendes mand, Frederik, har de startet virksomheden fra bunden og skabt et dynamisk team. Nicoline er hende du vil møde, når du kommer til et designmøde, og hun vil hjælpe med at skabe et køkken, der passer til lige præcis jeres livsstil. Med to børn sammen med Frederik, forstår Nicoline vigtigheden af at skabe rum, der er ikke kun smukke, men også funktionelle for hele familien.

Annika Liniger

Logistik & drift

Annika står for en stor del af kontakten med leverandører samt den daglige planlægning af montager, pakning af varer og produktbestillinger. Hendes strategiske og administrative tilgang hjælper med organisering og planlægning, som er uundværlig for os. Annika læser statskundskab på Københavns Universitet og bidrager altid med skøn energi på kontoret.

Helena Sjøgren

Marketingsansvarlig

Helena er vores marketingsansvarlige, som med hendes akademiske baggrund i Film- og medievidenskab bidrager til vores team med kreativitet og strategisk kommunikation. Helena har ansvaret for en bred vifte af opgaver, nemlig alt fra vores sociale medier, udarbejdning af marketingsstrategier og besøger vores kunder for at fotografere færdige projekter.

Alexander Kronholm

Alexander Kronholm

Snedker & montør

Alexander er en af vores kompetente tømrere og montører, som du muligvis vil støde på under monteringen af dit nye køkken. Vi er stolte af at have Alexander med på holdet hos HeimWood og hans arbejde er altid af den højeste kvalitet. Alexander brænder for at levere en god kundeoplevelse og er meget pligtopfyldende.

Jakob Beierholm

Snedker & montør

Jakob er vores dygtige montør, som du måske vil være så heldig at møde ved montagen af dit nye køkken. Han er grundig og erfaren indenfor faget og leverer altid flotte resultater. Jakob er især god til at finde frem til simple og funktionelle løsninger til den skæve vinkel.

Ivor Baricevic

Udvikling & digitalisering

Ivor er vores nyeste tilføjelse til teamet og arbejder med at digitalisere oplevelsen for både partnere, leverandører og kunder. Med ambitionen om at øge potentialet om at bringe vores produkter og service sammen digitalt, vil Ivor, med hans uddannelse på DTU, bidrage til en endnu simplere proces fra planlægning til færdigt køkken.

Frederik Jacobsen

Udvikling & drift

Frederik er manden bag visionen hos HeimWood og står for den daglige drift og udvikling. For Frederik handler det ikke kun om at drive en virksomhed, der skaber værdi for kunderne, men også om at skabe et drømmehold og fortsætte en rejse mod toppen af kvalitetsstigen. Frederiks tilstedeværelse og drivkraft sikrer, at vi konstant stræber efter at forbedre os og opretholde den høje kvalitet, som vores kunder forventer.